További termékeink
Termék kategóriák

Honda HRN 536 VY benzinmotoros önjáró fűnyíró

170 cm3, 53 cm
Egységár (darab):
Bruttó: 360.001 Ft
Nettó: 283.465 Ft
Cikkszám:
HRN 536 VY
Márka:
Honda

Leírás

  • Ez a fűnyíró a közép profi kategóriában a legjobb ár-érték arányt képviseli, mivel önjáró, erős, 3.2 kW teljesítményre képes motorral szerelt, és az automata szivatónak köszönhetően nem okoz többé erőfeszítést elindítása sem.
  • Az átdolgozott fűnyíróháznak és fűgyűjtőnek köszönhetően javult a levegő áramlása a gépen belül, ezzel még hatékonyabbá téve a munkát - a kések forgása vákuumot kelt, ezzel megemeli a fűszálakat, melyeket a vágókések merőlegesen vágnak el, nem a fű hosszában, továbbá mulcsozáskor a ledarált nyesedék nem a fűszálak tetejére, hanem a tövekhez hullik vissza, így nem tapadnak apró fűszálak senkinek a talpához fűnyírás után és a nyesedék is oda kerül, ahol szükség van rá, a talajra.
  • 53 cm-es vágószélessége miatt elsősorban nagyobb területek karbantartására ajánljuk, ahol kevés a szűk átjáró.
  • Smart Drive™: akár hüvelykujjunkkal is szabályozhatjuk a fűnyíró sebességét. A felhasználó saját adottságainak és kívánalmainak megfelelően állíthatja be a hajtókar magasságát, helyzetét, valamint a haladási sebességet – akár 6 km/h sebességig.
  • Késkuplungos modell - a fűnyíró kések a motortól függetlenül szabályozhatók, így a fűgyűjtőzsák ürítésekor nem szükséges a benzinmotort is leállítani, a vágókések a gyűjtőzsák visszahelyezése után egy kar segítségével újraindíthatók.
  • Két késes modell, ami a fű gyűjtésekor és mulcsozáskor is hasznos. A vágás során az egymás mellett elhelyezkedő kések a levágott nyesedéket tovább aprítják, ezzel több fű fér a gyűjtőzsákba, illetve mulcsozás esetén apróbb nyesedék darabok kerülnek vissza a talajra, melyek gyorsabban lebomlanak. Szintén nagy hasznát vehetjük a helytakarékos gyűjtésnek ősszel a lombhullás idején, hiszen a fáról lehulló leveleket is apróra darálja, amely aztán kisebb helyen elfér, kevesebb zsákot kell használni annak begyűjtéséhez.
    A kések és a fűnyíróház védelmének érdekében fűnyírás előtt mindig ellenőrizze a kezelendő területet és távolítsa el a köveket, fadarabokat, drótokat és egyéb, oda nem illő tárgyakat, esetleg állati ürüléket.
  • Ne felejtse el minden használat után kijáratni az üzemanyagot a fűnyíróból – így megelőzhető a karburátor dugulás. Benzin kijáratása: a fűnyírás végeztével zárja el a benzincsapot és hagyja a motort járni, amíg magától le nem áll. Ez akár 1-2 percig is eltarthat.
 
Műszaki adatok:
Vágószélesség: 53 cm
Motor teljesítmény: 3,2 kW
Hajtási mód: önjáró (Smart Drive)
Motor típus: Honda GCV 170
Hengerek száma: 1
Hengerűrtartalom: 170 cm3
Fűgyűjtő mérete: 70 liter
Fűgyűjtő anyaga: textil
Ház anyaga: acél
Kések száma: 2 db
Vágásmagasság-állítás: tengelyenkénti
Kidobás iránya: hátsó
Vágás módja: gyűjti a füvet, mulcsoz
Üzemanyag tank: 0,91 liter
Fogyasztási adatok: 0,6 l/óra
Zajszint: 98 dB
Száraz tömeg: 36 kg
Indítás módja: kézi berántó
A képek csak illusztrációk!
Felhasználó
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.95 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció