Termék kategóriák

TR-15 LV áramfejlesztő (burkolattal ellátott kivitel)

LOMBARDINI dízelmotor. Villamos teljesítmény: 15 kVA
Cikkszám:
TR-15 LV áramfejlesztő (burkolattal ellátott kivitel)
Márka:
TR

Leírás

Az acél alvázra az időjárás káros hatásaitól védő burkolat van szerelve. A burkolat alatt helyezkedik el a kipufogódob is. Kültéren történő telepítésnél javasoljuk, mert így a gép bárhol, bármilyen időjárási körülmények között használható. Az alváz tűzihorganyzott kivitelben készül.

A Lombardini dízelmotoros áramfejlesztők kiválóan alkalmazhatók hálózati feszültség kimaradása esetén szükség-áramellátás céljára, építési és más ideiglenes munkahelyek és telepek árammal való ellátására. A motorok gazdaságos üzemű és megbízható kivitelűek. Tartós üzemre az 1500/perc fordulatszámú motorokat javasoljuk, ezek kisebb zajszintűek.

Főbb jellemzői:
Motor:
Az áramfejlesztő az olasz LOMBARDINI vízhűtéses, generátor meghajtásra kialakított dízelmotorjával van szerelve. Ezek a motorok megfelelnek az európai környezetvédelmi emissziós normáknak, gazdaságos üzemelésűek, és hosszú élettartamúak.
Generátor:
A generátoregység elektronikus feszültség-szabályzású, kefe nélküli szinkron generátor. Felépítéséből adódóan nem igényel karbantartást.
Vezérlés:
A gépegység vezérlése digitális vezérlőpanellel történik. A vezérlőpanel figyeli a motor technikai paramétereit (olajnyomás, vízhőfok, töltés, üzemóra, stb.), és a megengedett értékek túllépése esetén leállítja a motort, így megóvja a károsodástól. A panel kijelzi továbbá a generátor villamos paramétereit is (feszültségek, fázisáramok, frekvencia, akkumulátor feszültség, üzemóra). Túláram esetén vészjelzést ad, majd leállítja a generátort. A túláram-védelemről emellett kismegszakító gondoskodik.
Alváz – burkolat:
Az alváz a kültéri kiviteleknél tűzihorganyzással védett a korrózió ellen. A burkolat acéllemezből készül, porszórásos festési eljárással védett, és hangszigetelőanyaggal burkolt. Igény esetén speciális színezéssel is rendelhető.

Műszaki adatok:
Feszültség: 400 V
Fázisszám: 3
Elektromos teljesítmény: 15 kVA
cos fi: 0,8
Áramerősség fázisonként: 21,5 A
Frekvencia: 50 HZ
Meghajtómotor: LW 1603
Teljesítmény: 15,5 kW
Hengerek száma: 4
Hűtés: vízhűtés
Fordulatszám: 1500/perc
Max. fogyasztás: 4,1 liter/óra
Üzemanyagtartály: 40 liter
Generátor: Sincro
Befoglaló méretek: 155 x 85 x 80 cm
Tömeg: 420 kg
Zajszint burkolattal (7 m): 70 dB (A)
A kép csak illusztráció!
Felhasználó
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 336,01 Ft
Termékajánló
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem